Cautare

508 de rezultate pentru "prostata tratamente naturiste" (3.45 secunde)
Sucul este de asemenea utilizat pentru a trata diferite afectiuni ale tractului urinar, inclusiv infectii ale vezicii urinare, uretrei si prostatei, hipertrofia benigna de prostata (BPH), pietre la rinichi.
Cercetarile efectuate au aratat ca o persoana care are acest sindrom are un risc de a dezvolta boli ale arterelor coronare mai mare decat cele care au doar un nivel crescut de colesterol in sange - osteoporoza (scaderea densitatii osului) -osteoartrita - unele forme de cancer cum sunt cele de colon, san sau prostata.
Totusi, analiza nu ia in calcul cancerul de san, cea mai frecventa forma a bolii in cazul femeilor, nici pe cel de prostata, a doua cea mai frecventa forma de cancer intalnita la barbati dupa cancerul de piele.
In principiu, se poate spune ca ejacularea feminina presupune eliminarea de urina, insa oamenii de stiinta au descoperit in laborator ca fluidul continea si secretii prostatice, lichid din prostata femeilor.
Cancerul de prostata se plaseaza pe primul loc in privinta cancerului la barbati (1,4 milioane) si cancerul sanului (1,8 milioane) la femei.
ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de incercari efectuate in laborator dupa 1970, au descoperit ca vinul distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer (de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas etc.).
ciroza, insuficienta venoasa, hipertrofie de prostata, tumori sau existenta unei stari fiziologice, cum ar fi sarcina. Hemoroizii pot fi interni sau externi.
- Registrele arata o rata a incidentei cu 20% mai scazuta decat media tarilor Uniunii Europene, insotita de o rata a mortalitatii cu 16% mai mare, in conditiile in care toate cele 5 prime localizari majore (plaman, colorectal, san, col uterin si prostata) fac parte din grupa cancerelor prevenibile, explica dr.
In plus, se crede ca poate proteja organismul de boli cardiovasculare si cancer de colon si cancer de prostata. Descriere Spanacul este o leguma minunata, cu frunze de culare verde intens, find recunoscut ca unul dintre cele mai functionale alimente datorita cantitatii mari de antioxidanti pe care ii contine.
Cele mai comune tipuri sunt cele de cancer la plamani, prostata, sani, ovare, vezica urinara, rinichi, pancreas, dar si leucemie.
Sexul si sanatatea merg mana in mana, iar asta n-ar trebui sa mai surprinda pe nimeni - studiile au confirmat ca o viata sexuala activa te face mai fit, iti tine inima puternica si te ajuta sa eviti cancerul de prostata sau de san.
Cresterea presiunii asupra musculaturii peretelui abdominal (la obezi, sportivi de performanta, la cei cu tuse cronica, bolnavi de adenom de prostata care au probleme cu urinatul, pacientii care sufera de constipatie cronica).
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
terapii-naturiste.com : Recuperarea medicala prin kinetoterapie Motto: "Existenta noastra este miscarea, repausul reprezinta moartea." Blaise Pascal (Continuare) Steluta Anghel: - Accidentele vasculare cerebrale reprezinta afectiuni care necesita recuperarea prin kinetoterapie.
Preparate naturale pentru scaderea in greutate Ar trebui sa mai adaugam ca, fara un aport regulat de produse naturiste speciale concepute pentru slabit si corect dozate, un proces de slabire inceput cu succes poate fi incetinit pana ajunge chiar sa stagneze.
- Ce nu este montul (confuzii frecvente) •se afirma ca monturile (hallux valgus) ar fi niste Â' depozite de sare Â' (in mitologia populara sau ca promovare produselor Â' naturiste Â');
De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil, deoarece sunt episoade ce pot fi tratate suficient cu remediile naturiste.
Domnul Ambasador i-a sfatuit pe producatorii magiunului de prune sa ia legatura cu lanturile de produse bio si naturiste din Elvetia, care se afla in cautare de produse sanatoase, magiunul putand fi considerat ‘ciocolata din prune‘, un dulce natural si sanatos, recomandat consumului inca de la varsta de sase luni.
Kafka a suferit de o depresie cronica, de care a incercat sa se vindece prin mijloace naturiste, insa, in 1917, a fost diagnosticat cu tuberculoza.
Dar inainte sa se apuce serios de muzica, LeeYa a studiat medicina naturista si pentru a se mentine in forma foloseste in mare parte produse naturiste, facute chiar de ea.
google-analytics.com